Je prosinec, den se nám stále krátí a stmívá se čím dál tím dřív. Venku se citelně ochladilo, zvykáme si na ranní mrazíky a dokonce už napadl první sníh. Vánoční čas je tady. Pečeme cukroví, píšeme dopis Ježíškovi, plníme dětská přání
a někdy zapomínáme zastavit se, posedět, zpomalit. Myslíme na ty, které máme velmi rádi, ale občas zapomínáme sami na sebe.

Dovolte mi, v tento čas, opět poděkovat těm, které opravdu myslí na Vaše děti, tráví s nimi hodně času a jsou s nimi 5 dnů v týdnu a odvádí skvělou práci. Děkuji celému pedagogickému sboru v naší ZŠ a MŠ, všem paním kuchařkám
a ostatním zaměstnancům školy, bez kterých se tato instituce opravdu neobejde. Děkuji také školské radě včele s paní Hronovskou za stálou podporu a perfektní spolupráci. Mé poděkování míří také zřizovateli, včele se starostou Jiřím Tojnarem, za jejich podporu a starost. Velké děkuji patří všem rodičům za spolupráci, důvěru a respekt k naší práci.

Přeji Vám pohodový adventní čas naplněný láskou, klidem, vzájemnou úctou
a respektem. Hodně zdraví, štěstí a lásky, která Vám dodá síly na další rok. Rok, který třeba nebude lehký, ale který jistě společně zvládneme.

S přáním všeho dobrého
Mgr. Zdeněk Stuchlík
ředitel školy

 

Pokud se chcete na cokoliv zeptat,
neváhejte nás kontaktovat.

 

Rádi vám odpovíme.

Kontaktní informace

725 378 178

Bohuslavice 175, Bohuslavice, 549 06

Navštivte nás na YouTube:

© 2022 – Základní škola a mateřská škola Bohuslavice, web & design: FELAX